Konto
Zarządzaj profilem, prywatnością i hasłem w osobnych sekcjach.
Profil
Zdjęcie, pseudonim i to, co widzą twoi znajomi.
Kliknij kółko, aby ustawić zdjęcie. Widzą je znajomi oraz osoby z twoich spotkań i rozmów.
Prywatność
Zdecyduj, czy Twoje korzystanie z aplikacji ma być liczone w anonimowych statystykach, czy Twoja biblioteka i rozgrywki mają być liczone w liczbach dotyczących gier dla wydawców (grupy co najmniej 5 kont) i czy chcesz otrzymywać newsletter. Każda z tych zgód jest osobna.
Hasło
Zmień hasło, aby lepiej chronić konto.
Twoje dane
Pobierz w jednym pliku JSON wszystko, co BoardConquest o tobie przechowuje: bibliotekę, notatki, rozgrywki, spotkania, kontakty, rozmowy z Arbitrem zasad i ustawienia. Wgranych plików PDF w nim nie ma.
Usuń konto
Konto zamkniemy od razu. Wszystko, co w nim jest, usuniemy po 30 dniach. Jeśli zalogujesz się wcześniej, usunięcie zostanie anulowane. Aktywna subskrypcja przestanie się odnawiać. Jeśli chcesz zachować kopię danych, najpierw je pobierz.